Tutorial wat ayat kelip kelip

Salam Korang.


Hari nie saya nak ajar korang camne nak wat Ayat korang Kelip Kelip or Lip Lap Lip Lap or Blink Blink.

Saya pun taw ramai yang dah taw..Tapi bagi New Blogger banyak perkara yang dia orang tak taw..So mengapa tidak berkongsi..Banyak dah tanya dengan saya pasal wat ayat kelip kelip nie..Law ada yang tanye g pasnie..saya akan kasi je link tutorial nie terus.hehehe

So Jom Tutorial


Senang je korang copy je Kod kat bawah nie..

---------------------

<blink> Ayat yang korang nak kelip kelipkan </blink>

-------------------

Dekat Ayat yang korang nak kelip kelipkan korang gantikanlah apa apa ayat yang korang nak wat lip lap lip lap tu.

3 Celoteh Kalian:

Mama AA's said...

nak letak kod tu kat ne?

kutoOobambOo / ericoanaci said...

emmm tak leh pun ...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tak jdi pun dh try byk kli...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...