" X-Lusive K' Tif Contest "

Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2011

Kat Bawah ni ialah kad paling aku suka.. Dan ia terpilih untuk masuk dalam contest ini.. Caya lah.. Kad ini aku buat sendiri.. X-Lusive dari air tangan aku.. tak ada ciplak2 ek.. Hak cipta terpelihara ( Lepas tu korang nak bebel pasal apa pun, suka hati korang ler.. Citer pasal kad ni sapa yang bagi pun boleh?.. atau korang beli sendiri ker )



And then kat sini saya linkkan 3 orang kawan ( kawan tu mesti dimaklumkan tentang peraduan ini ).. Contohnya seperti berikut :-

Nama Kawan & Link
Nama Kawan & Link
Nama Kawan & Link

Sekian, Terima Kasih..

* Last sekali, korang copy link korang yang ini dan poskan di dalam ruangan komen kat blog QisAina_Kreatif.. iaitu kat .... http://qisainakreatif.blogspot.com/2011/03/x-lusive-k-tif-contest.html

3 Celoteh Kalian:

deqlis said...

oh nie contohnya...

so kena letak kad laa kan?? sebab sy tgk kawan2 yg dah join tak letak kad pun...gambar2x jer..itu yg i confius...

QisAina_Kreatif said...

saya pun tak tau nak komen apa.. sebab rasanya semua syarat saya tu dah jelaskan?

nurdaya said...

kad 2 yg real kad ke??? klu buat gune software cm adope ke .. xpe ke??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...